Category: Tips

Gå på julemarked! »

Share

Kunne du tenke deg å gi bort julegaver litt utenom det vanlige i år? Nyte litt ekstra førjulsstemning i tiden før jul og samtidig gjøre julehandelen til noe mer enn slitsom tråkking i gigantiske kjøpesentre? Da bør du benytte sjansen til å gå på julemarked. Her er noen forslag.

Steinerskolens julemarked
Steinerskoler pleier vanligvis å ha julemarked [...]

13 tips for en bedre hverdag »

Share
I skrivende stund er vi i full gang med “Ta helgen tilbake”-utfordringen her på InspirasjonOnline. Det betyr ikke at hverdagene må bli grå og kjedelige.
Her er 10 tips for hvordan du kan gjøre hverdagene bedre underveis:
1. Gjør kveldsmaten enda bedre
Bak grovbrød eller grove rundstykker og servér nybakt, lunka brød med godt pålegg. Tenn gjerne et [...]

Ta helgen tilbake! »

Share
Er du blant de som noen ganger lurer på hvor helgene, slik du husker dem, ble av?
Du vet, da helgen var noe for seg selv og ikke bare enda et par dager i rekka. Da fredagskveldene kanskje var kjærestetid, det var stas med hjemmelaget pizza og godteri på lørdagene eller kanskje er det søndagsfrokostene og [...]

Slik bytter du til vinterdekk »

Share
Det har vært kaos på veiene og mye på grunn av at mange ikke har byttet til vinterdekk enda. Så hva passer vel bedre enn å dele en veldig kjekk og lettfattelig video med steg-for-steg-instrukser om hvordan man bytter til vinterdekk?

Gi lommeboka en pause i ferien også »

Share
Det høres motstridende ut, ikke sant? Ferietiden er jo som regel den tiden man gjerne bruker litt ekstra. Litt veldig mye ekstra.
Hva med å plotte inn noen familieaktiviteter og dager i ferien som ikke innebærer høyt forbruk? Familiesamvær som også viser barna at det er mulig å ha det kjekt uten å betale seg gjennom [...]

Avslutningsgave til barnehagen »

Share
Sommerferien nærmer seg med stormskritt og de aller fleste gleder seg til den. Men denne tiden av året representerer også noe vemodig for mange. Dette er nemlig også tiden for avskjeder. Barna blir større, og etterhvert som de vokser til avsluttes noen kapitler mens nye og spennende kapitler står for tur. Som for eksempel overgangen [...]

Har du en nettbutikk? »

Share
Driver du en nettbutikk? Eller kanskje du vet om en god nettbutikk som man kan kjøpe julegaver fra etterhvert?
I InspirasjonOnlines forum er vi i ferd med å lage en oversikt over nettbutikker som man kan handle julegaver fra. Og i den anledning er vi ute etter tips om flere nettbutikker som kan legges til på [...]

12 ENØK-råd »

Share
Skolen har begynt og årets gratis-timeplan var fra enøk-senteret som i samme slengen har oppsummert 12 gode ENØK-råd det kan være kjekt å få med seg.
Her er de:

Senk temperaturen om natten.
La ikke viften stå på unødvendig.
Kok med lokk på gryta.
Avrim kjøleskapet ofte.
Fyll oppvaskmaskinen full.
Husk å lukke døren.
Rask og effektiv lufting.
Husk å slå av lyset.
Bruk sparepærer [...]

Trenger du litt hverdagsinspirasjon? »

Share
Høstens inspirasjon- og motivasjonskonkurranse er i full gang og her er en oversikt over innleggene som er nominert så langt:
Operasjon “Redd helgen”
Alexandra tok initiativ til en snuoperasjon for alle som begynner å bli grundig lei av uvanen man kan ha med å ha “lørdag hele uka” og ikke gjøre noe særlig spesielt ut av [...]

Ny konkurranse på InspirasjonOnline »

Share
Denne gangen er premien rett og slett plass til din Adsense-kode (eller annet, se info her) i forumet i 1 måned som er premien.
Dette er en artikkelkonkurranse og artikkelen skal gå under temaet “Jobbe hjemmefra”, som har et eget forum på InspirasjonOnline.
Artikkelen kan handle om alt fra praktiske “how to”-guider, balansegangen mellom jobb [...]

  • RSS Siste nytt fra forumet

    • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.
  • Velkommen til InspirasjonOnline