Gå på julemarked!

Kunne du tenke deg å gi bort julegaver litt utenom det vanlige i år? Nyte litt ekstra førjulsstemning i tiden før jul og samtidig gjøre julehandelen til noe mer enn slitsom tråkking i gigantiske kjøpesentre? Da bør du benytte sjansen til å gå på julemarked. Her er noen forslag.

Steinerskolens julemarked

Steinerskoler pleier vanligvis å ha julemarked den siste helgen i november. Og disse julemarkedene pleier å være fulle av hjemmelaget leketøy utenom det vanlige, hjemmestrikket pynt, klær, mat og godteri. Og mye, mye mer. I tillegg er det ofte underholdning for barna. Du finner din nærmeste Steinerskole sin nettside ved å klikke her.

Julemarkedet på Rådhusplassen i Oslo

På Rådhusplassen i Oslo er det julemarked hver dag i førjulstiden. Du finner dette julemarkedets nettside her.

Fiffiga mammors julemarked Fiffiga mammors julemarked arrangeres også i Oslo. Nærmere bestemt 1. advent på lille Tøyen haveby i Oslo. Disse har også egen nettside, som du finner her.

Jul i bakgården Ønsker du å virkelig ta inn god, gammeldags “skomakergate-stemning”, bør du ta en tur til Bakgården i Sandefjord. Bare se på disse stemningsfulle bildene fra et tidligere julemarked her. Her kan du blant annet møte såpekokerne Vigdis og Ruth som selger utrolig flotte såper og også har en egen blogg på nettet.

Julemarkedet i København Har du lyst, tid og anledning til å ta turen til København kan du få med deg et julemarked som visstnok skal være helt fantastisk. Tivoliet hjemmeside finner du her.

Julemarked i London I London er det mange shoppingmuligheter. Det største julemarkedet er i følge VGs reiseguide Hyde Park Winter Wonderland, som åpner i slutten av november og holder det gående til over jul. Det er en blanding av fornøyelsespark og julemarked.

Så enten du vil besøke ditt lokale julemarked og nyte “Skomakergata”-følelsen det gir deg eller ta den helt ut og dra til utlandet, skulle det være noe for enhver i tiden fremover.

Vet du om flere julemarkeder rundt omkring? Legg igjen en kommentar og del med oss. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Trackback(s)

  1. nov 19, 2008: from Julemarked - Inspirasjon Online
  2. nov 19, 2008: from Oppdateringstr

Post a Comment

  • RSS Siste nytt fra forumet

    • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.
  • Velkommen til InspirasjonOnline